Valentines menu 2021

Søndag den 31. december 2023 - Nytårsmenu

Forret:

Jordskokkesuppe

Tigerrejer, urteolie, jordskokkechips

 

Mellemret;

Hibiscus rimmet laks

Sesam-tang, safran aioli, rødbedechips

 

Hovedret:

Okse Tournedos

Saltbagt selleri, gulerodspure, syltede forårsløg,

Pom. Anna, sauce bordelaise

 

Dessert:

Jordbærmousse på browniebund

Champagnebagte jordbær, jordbær perler, bær sirup, chokolade tuill

 

Kransekage til kl. 24:00

 

Pr. person v/min. 2 personer kr. 495,-

 

Menuen bestilles i køkkenet senest onsdag den 20. december

 

Menuen kan afhentes mellem 12.00 og 14.00 i køkkenet

med en udførlig menu beskrivelse til at bringe ud af huset

Menuen bestilles på tel: 31 26 50 30 eller på info@kokkenscatering.dk

Julebuffet - Den klassiske

  • 3 slags sild
    • Hvide sild med karrycremefraiche og æbler
    • Kryddersild med rødløg, kapers og dild
    • Stegte sild med dijon, krydderurter og løgringe
  • Gravad Norsk fjordlaks med sennepsdressing og friskbagt surbrød
  • Lune fiskefileter med hjemmerørt remoulade og citron
  • Lun leverpostej med bacon og champignons
  • Røget landskinke med kartoffelsalat og purløg
  • Ribbenssteg med svesker og rødkål
  • Confitteret lår af and med stuvet grønlangkål
  • Udvalg af oste med bladselleri og radiser
  • Chokolade–hasselnøddekage med orangekompot
  • Ris á la Mande med syltede kirsebær og ristede mandelflager
  • Frugtkurv med udskårne friske frugter

Menuen bestilles i receptionen senest torsdag den 19. december

Pris pr. kuvert kr. 365,00
Prisen er inkl. moms og opsætning af buffeten

Til buffeten vil der blive serveret friskbagt landbrød og rugbrød

Julebuffet - Den reducerede

  • 2 slags sild
    • Hvide sild med karrycremefraiche og æbler
    • Kryddersild med rødløg, kapers og dild
  • Gravad Norsk fjordlaks med sennepsdressing og friskbagt surbrød
  • Røget landskinke med kartoffelsalat og purløg
  • Ribbenssteg med svesker og rødkål
  • Stegte lår og bryst af and med stuvet grønlangkål
  • Udvalg af oste med bladselleri og radiser
  • Ris á la Mande med syltede kirsebær og ristede mandelflager
  • Frugtkurv med nødder

Pris pr. kuvert kr. 295,00
Prisen er inkl. moms og opsætning af buffeten

Til buffeten vil der blive serveret friskbagt landbrød og rugbrød

Julebuffet - Den skrabede (men mad nok)

  • Hvide sild med karrycremefraiche og æbler
  • Gravad Norsk fjordlaks med sennepsdressing
  • Røget landskinke med kartoffelsalat og purløg
  • Lun leverpostej med bacon og champignons
  • Ribbenssteg med svesker og rødkål
  • Lille udvalg af oste med radiser
  • Ris á la Mande med syltede kirsebær og mandler

Pris pr. kuvert kr. 250,00
Prisen er inkl. moms og opsætning af buffeten

Til buffeten vil der blive serveret friskbagt landbrød og rugbrød

Julebuffet - Den alternative

  • Laks marineret med sort peber og dijon – hertil brøndkarsecreme
  • Salat af blåmuslinger og krebsehaler med porre og chili
  • Kalkunterrine med nødder på rødbedesalat
  • Lufttørret parmaskinke med kompot af jordskokker og oliven
  • Dansk kalvetyksteg stegt med balsamico, serveret med:
    • Bagte rødløg
    • Ragout af svampe og kål
    • Stegte kartofler
  • Udvalg af danske og udenlandske oste med sorte oliven
  • Mandelbund lagt med nougatcreme, hertil frugtcoulis
  • Pæretærte bagt med kanel, hertil vanillecreme
  • Frisk frugt

Pris pr. kuvert kr. 345,00
Prisen er inkl. moms og opsætning af buffeten

Til buffeten vil der blive serveret friskbagt landbrød og rugbrød

Julebuffet - Fisk/skaldyr

  • Jomfruhummere grillet med hvidløg og persille
  • Lime – kokosmarineret helleflynder med agurkevinaigrette hertil rucola vendt i citronolie
  • Ørredrillette med soltørrede tomater, linser og krydderurter
  • Limfjords Østers gratinerede med parmesan, hertil krydret tomatcoulis
  • Røget ål, ristet og marineret i porter og farin med skåret purløg
  • Hummersalat med kammuslinger, spirer og lakserogn
  • Tatar af norsk fjordlaks, rørt med chili, dijon og basilikum
  • Udvalg af franske oste med sorte oliven
  • Hasselnøddetærte bagt med orange
    hertil syltede blommer og vanillecreme
  • Frisk frugtkurv

Pris pr. kuvert kr. 450,00
Prisen er inkl. moms og opsætning af buffeten

Til buffeten vil der blive serveret friskbagt landbrød og rugbrød

Juleaftensmenu søndag den 24. december 2023

Flæskesteg med sprød svær og Andesteg,

 

Serveret med:

Brun sovs, svesker, hjemmelavet rødkål,

hvide og brune kartofler samt et halvt æble med ribsgelé

 

-o-o-o-

 

Ris á la Mande med syltede kirsebær og ristede mandelflager,

samt hel mandel

 

Menuen bestilles senest mandag den 18. december

Mad bliver pakket i små alu-bakker lige til at varme op i egen ovn

Menuen bestilles på telefon 31 26 50 30 eller på mail info@kokkenscatering.dk

Pris pr. person kr. 275,00 v/min 2 personer

Maden skal afhentes den 24/12 mellem kl. 12-14 på adressen

Udførlig menu beskrivelse medfølger

Buffet I

  • Pebermarineret Norsk fjordlaks – serveret med spirer, rucola, basilikum vendt i jomfruolie
  • Grillet rødfisk på sauté af forårsløg, peberfrugt og krydderurter
  • Spinatsalat med grillede auberginer, parmesan, tomat og purløgsdressing
  • Helstegt dansk kalvetyksteg på courgetter og østershatte

Hertil:

  • Linsesalat med grønne asparges og feta
  • Saltstegte kartofler
  • Sprøde salater med dressing

Alt det søde:

  • Udvalg af danske og udenlandske oste med sorte oliven
  • Mørk chokoladekage bagt med nødder – hertil bærcoulis
  • Butterdejstærte med æbler – serveret med vanillecreme

Pris pr. kuvert kr. 325,00
Prisen er inkl. moms og opsætning af buffeten

Til buffeten vil der blive serveret friskbagt brød

Buffet II

  • Skiver af limemarinerede hellefisk med rucola-fennikelsalat og krydderurter
  • Grillet havørredfilet på vilde ris og kompot af soltørrede tomater
  • Roulade af unghanebryst med fine salater, syltede bær og hindbærvinaigrette
  • Helstegt dansk oksefilet med ratatouille af auberginer, peberfrugter og hvidløg

Hertil:

  • Chilimarinerede svampe med rucola og tomat
  • Stegte kartofler med forårsløg
  • Sprøde salater med dressing

Alt det søde:

  • Udvalg af danske og udenlandske oste med oliven
  • Nougat-marcipanroulade med ovnbagte frugter
  • Kokostærte bagt med vanille – hertil rabarberkompot

Pris pr. kuvert kr. 325,00
Prisen er inkl. moms og opsætning af buffeten

Til buffeten vil der blive serveret friskbagt brød

Menu I

Forret (Tapastallerken):

  • Grillet frisk tun med fennikelsalat vendt med ansjosdressing
  • Lufttørret Seranoskinke på ristet tomatbrød
  • Kompot af grillede artiskokhjerter og courgetter

Hovedret:

Helstegt dansk kalvefilet med ristede østershatte, bønner og skalotteløg

– hertil trøffelsauce og pom. Rösti

Ost:

Udvalg af franske landoste med oliven

Dessert:

Blommetærte af marinerede sveskeblommer bagt mad akaciehonning og mazarin

– hertil rørt crème fraische

3 retter – pris pr. kuvert kr. 345,00
4 retter – pris pr. kuvert kr. 365,00

Prisen er inkl. moms og kok til anretning af menuen ved min. 25 kuverter

Til buffeten vil der blive serveret friskbagt brød

Menu II

Forret:

Grillet laksefilet på sauté af fine urter og chili

– hertil Thai fiskesauce

Hovedret:

Perlehønebryst med fyld af trøffel-souffléfars
serveret med jordskokker, tomat og spinat
– hertil krydderurtefumé og pom. Anna

Ost:

Udvalg af franske landoste med honningsyltede tomater

Dessert:

Sprød karamelkurv bagt med sesamfrø – fyldt med sorbeter og flødeiscreme

– hertil papaya og ananas vendt med passionsfrugt

3 retter – pris pr. kuvert kr. 335,00
4 retter – pris pr. kuvert kr. 355,00

Prisen er inkl. moms og kok til anretning af menuen ved min. 25 kuverter

Til buffeten vil der blive serveret friskbagt brød

Menu III

Forret:

Limemarineret fjordlaks med sprøde salater, ørredrogn

og purløgscreme

Hovedret:

Lammekølle stegt med rosmarin og hvidløg,
serveret med ratatouille i tårn

– hertil mild sky af røget hvidløg og ovnstegte kartofler

Ost:

Udvalg af franske landoste med oliven

Dessert:

Hvid chokoladeparfait med marcipankant
– hertil rabarberkompot og appelsinsirup

3 retter – pris pr. kuvert kr. 345,00
4 retter – pris pr. kuvert kr. 365,00

Prisen er inkl. moms og kok til anretning af menuen ved min. 25 kuverter

Til buffeten vil der blive serveret friskbagt brød

Menu IV

Forret I:

Skiver af limemarinerede hellefisk
med rucola-fennikelsalat og krydderurtecreme

Forret II:

Tynde skiver af italiensk parmaskinke med pesto-marinerede artiskokhjerter,

– sprød parmesan og spæde salater vendt i mørk balsamico

Hovedret:

Oksemørbrad gratineret med sennep og krydderurter,

– serveret med kompot af bagte rødbeder, skalotteløg og italiensk bacon,

kraftig rødvinssauce og stegte kartofler

Ost:

Udvalg af franske landoste med oliven

Dessert:

  • Tart tartin med friske figner og rørsukker
    – hertil rørt vanilleiscreme og jordbærsirup
  • Limesorbet med vodka

3 retter – pris pr. kuvert kr. 350,00
4 retter – pris pr. kuvert kr. 375,00
5 retter – pris pr. kuvert kr. 395,00

Prisen er inkl. moms og kok til anretning af menuen ved min. 25 kuverter

Til buffeten vil der blive serveret friskbagt brød

Grilloplæg I

Forret:

Tatar af torskefilet og havørred, rørt med basilikum, mild dijon, tomat og rødløg

– serveret på sprøde salater

Hovedret (Trancheret fra grill/buffet):

  • Vildsvinekølle marineret i rødvin
  • Tykke grillpølser med tilbehør
  • Små bøffer af oksefilet

Hertil:

  • ristede courgetter og marksvampe
  • sommerurter i pesto
  • pastasalat med dijon og friske ærter
  • tomatsalat med sorte oliven og feta
  • sprøde grønne salater
  • diverse dressinger
  • nye kartofler ristet med porrer

Dessert:

Rabarbertærte bagt med marcipan,
serveret med syrlig vanillecreme

Pris pr. kuvert kr. 365,00 (kr. 320,00 u. forret)
Prisen er inkl. moms, grill, transport og kok ved min. 30 kuverter

Til buffeten vil der blive serveret friskbagt brød

Grilloplæg II

Forret:

Pebermarineret Norsk fjordlaks

– serveret med spirer, rucola, basilikum vendt i jomfruolie

Hovedret (Trancheret fra grill/buffet):

  • Benskinke med sprødt skind
  • Grillet spareribs med barbecue
  • Overlår marineret i soya og hvidløg

Hertil:

  • pastasalat med tomater, oliven og basilikum
  • ristede auberginer og courgetter med kokos og karry
  • indbagte rodfrugter i butterdej
  • coleslaw
  • sprøde grønne salater
  • diverse dressinger
  • kartofler med svampe

Dessert:

Mørk chokoladekage bagt med orange – hertil bærcoulis

Pris pr. kuvert kr. 365,00 (kr. 325,00 u. forret)
Prisen er inkl. moms, grill, transport og kok ved min. 30 kuverter

Til buffeten vil der blive serveret friskbagt brød

Grilloplæg III

Forret:

Skiver af lufttørret Parmaskinke med hjemmelavet pesto
– høvlet parmesan, rucola og ristede pinjekerner

Hovedret (Trancheret fra grill/buffet):

  • Filet af Norsk Fjordlaks
  • ”Lav selv” burgers med tilbehør
  • Lammeculotte med i rosmarin og rødvin

Hertil:

  • ratatouille med hvidløg og basilikum
  • sommergrønt marineret i tomatolie
  • hjemmelavet humus med krydderurter og tomat
  • bønnesalat med persille og feta
  • sprøde grønne salater
  • diverse dressinger
  • stegte kartofler i timian

Dessert:

Kokostærte bagt med vanille – hertil rabarberkompot

Pris pr. kuvert kr. 375,00 (kr. 340,00 u. forret)
Prisen er inkl. moms, grill, transport og kok ved min. 30 kuverter

Til buffeten vil der blive serveret friskbagt brød

Reception - Italiensk forslag

  • Rilette af lyssejfilet rørt med basilikum, tomat og hvidløg på toast
  • Coppa rullet om pestomarinerede grønne bønner
  • Lufttørret Parmaskinke med artiskokhjerter
  • Mini pizza med aubergine og mozzarella
  • Tonnato Vitello
  • (tynde skiver af kalvekød, tunmoussé, capers og citron)
  • 2 slags bruschetta : oliventapanade og hvidløg-persille
  • Gorgonzola med sorte oliven
  • Mandel-chokoladekage med mynte
  • Friske frugter

Pris pr. kuvert kr. 180,00 eller
kr. 24,00 pr. enhed (ikke frugt)
Prisen er inklusiv moms og opsætning af buffeten

Reception - Fransk forslag

  • Laksetatar rørt med dijon, tomat og purløg i sprød kurv
  • Torskefilet indbagt i butterdej med estragon
  • Mini tærter bagt med spinat og gratineret med gedeost
  • Letsaltet okseinderlår lagt om marinerede artiskokhjerter
  • Lammefrikadeller rørt med løvstikke – hertil cornichons
  • Udvalg af franske oste med oliven og friskbagt landbrød
  • Fragilité med nougat-moccacreme og mynte
  • Hasselnødder og mandler i lys chokolade med rosiner
  • Friske frugter

Pris pr. kuvert kr. 180,00 eller
kr. 24,00 pr. enhed (ikke frugt)
Prisen er inklusiv moms og opsætning af buffeten

Reception - Orientalsk forslag

  • Karry ristede scampirejer med chili og koriander
  • Sprød kurv med fiskefyld, syltet ingefær og basilikum
  • Risdejspandekager med orientalsk grønsagsfyld
  • Soyamarineret kyllingebryst på spyd med sataysauce
  • Won-ton med krydret oksekød, bønner og sweet chili
  • Udvalg af oste med druer og friskbagt brød
  • Ananastærter med limecreme og mynte
  • Hjemmelavede chokolade-kokos petit four
  • Friske frugter

Pris pr. kuvert kr. 200,00 eller
kr. 28,00 pr. enhed (ikke frugt)
Prisen er inklusiv moms og opsætning af buffeten

Reception - Dansk forslag

  • Røget østersølaks i mini vol au Vent med dildcreme
  • Crustade med rejer, citron, ørredrogn og kørvel
  • Canapé med roastbeef, pickles og peberrod
  • Cocktailpølser svøbt i bacon med persille
  • Små frikadeller med hjemme syltede agurker
  • 3 slags sprøde grøntsager med tomatdressing
  • Dansk emmentaler og brie med radiser og druer
  • Mini tærter bagt med vanillecreme og sæsonens frugt
  • Friske frugter

Pris pr. kuvert kr. 180,00 eller
kr. 24,00 pr. enhed (ikke frugt)

Prisen er inklusiv moms og opsætning af buffeten

Reception - Den overdådige

Orientalsk bord:

  • Ristede scampirejer med chili og koriander
  • Sushi af limemarineret hellefisk med tang, ingefær og soya
  • Mini ananastærte med myntecreme
  • Mini tærter bagt med vanillecreme og sæsonens frugt
  • Friske frugter

Fransk bord:

  • Tatar af havørred med dijon, purløg og ørredrogn i vol aú vent
  • Foie gras terrine med syltede urter i sauternes – hertil sprød toast
  • Fragilité med nougat-moccacreme og mynte

Italiensk bord:

  • Ristet rødfisk i soltørrede tomat og linser med salvie
  • Tynde skiver Parmaskinke lagt om grønne bønner med høvlet parmesan
  • Italienske oste med sorte middelhavsoliven

Dansk bord:

  • Kanapé med røget Østersølaks med æble-peberrodscreme
  • Små frikadeller stegt med persille – serveret med syltede agurker
  • Lyse nøddechokolader og jordbær i mørk chokolade

Pris pr. kuvert kr. 275,00

Prisen er inkl. moms
samt kokke til anretning af buffeterne ved min. 75 kuverter

Reception - Kanapeer

Den lille:

  • Røget fjordlaks med dildcreme – toastbrød
  • Tun med capers og tomat – toastbrød
  • Roastbeef med peberrod og pickles – rugbrød
  • Andelevermoussé med cornichons – ristet rugbrød

Pris pr. kuvert kr. 100,00
Prisen er inkl. moms og opsætning af buffeten

Den store:

  • Røget fjordlaks med dildcreme – toastbrød
  • Rejesalat med kørvel og citron – toastbrød
  • Tun med capers og tomat – toastbrød
  • Æggesalat med karse – toastbrød
  • Roastbeef med peberrod og pickles – rugbrød
  • Skinke/ost med dijon og agurk – rugbrød
  • Andelevermoussé med cornichons – ristet rugbrød
  • Flødeost rørt med peberfrugt og purløg – toastbrød

Pris pr. kuvert kr. 180,00
Prisen er inkl. moms og opsætning af buffeten

Reception - Tapas

  • Gambas con ajo (rejer med hvidløg og chili)
  • Grillet frisk tun med fennikelsalat vendt med ansjoser
  • Lufttørret Seranoskinke på ristet tomatbrød
  • Chorizo rullet med hjemmelavet humus og grønne bønner
  • Grillede artiskokhjerter og courgetter med pesto
  • Syltede soltørrede tomater og bagte røde peber med hvidløg og salvie
  • Manchego og Prima Donna – med marinerede middelhavsoliven
  • Mandel-chokoladekage med vanillecreme

Pris pr. kuvert kr. 225,00
Prisen er inkl. moms og opsætning af buffeten