Profil

Velkommen til en udsøgt Gourmetoplevelse i eller ud af huset

Catering af bedste kvalitet. Hos Kokkens Catering får du altid årstidens friske råvarer serveret på den mest spændende måde!

Kokkens Catering i København har mange års erfaring i at servere mad, der passer til lejligheden. Derfor har vi altid flere forslag til en catering menu, ligesom du naturligvis er velkommen til at ringe til os. Så kan vi give dig et tilbud på catering i København, der er sammensat lige efter dine behov.

Vores dygtige kokketeam har mere end 25 års erfaring i at sammensætte catering menuer ud fra de råvarer, der passer til årstiden. Derfor kan Kokkens Catering altid levere frisk, spændende og anderledes catering, der giver dig og dine gæster en oplevelse.

Kokkens Catering i København er mere end bare god mad – vi kan stå for hele dit arrangement lige fra forret til dessert, fra kniv og gaffel til serveringsfad og fra velkomstdrink til fadølsanlæg. Vi leverer catering til receptioner, konferencer og ferniseringer. Og hvis dit firma mangler catering i København til den daglige frokost, så er Kokkens Catering klar med et lækkert tilbud.

 

Skulle du have eventuelle spørgsmål til vores catering, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Vi svarer gerne på store og små spørgsmål angående vores catering i København.
Ring til os på telefonnummer +45 33 25 03 33 eller +45 31 26 50 30.

Vi er flyttet i nye flotte lokaler i Vanløse, hvor der er mulighed for at leje sig ind i vores store selskabslokaler.