Menu oversigt

I venstre side ser du en oversigt over alle menuer

JANUAR 2017 – BUFFET

Pebergravad Norsk fjordlaks med fine salater,
– hertil purløgscreme og rogn

-o-o-o-

Lufttørret Parmaskinke med høvlet parmesan, ristede pinjekerner
og hjemmelavet pesto

-o-o-o-

Salat af skaldyr, avocado, tomat og basilikum – hertil limecreme

Helstegt dansk kalvefilet
– hertil rødvinssauce og bearnaise
ristede østershatte og ovnbagte rodfrugter
stegte små kartofler med timian
klassisk tomatsalat med oliven og rødløg
bønnesalat med persille og feta
sprøde salater med dressing

Ost & Dessert:
Udvalg af oste med oliven og radiser

-o-o-o-

Mørk chokoladekage bagt med hasselnødder
– serveret med bærpuré, vanilleiscreme og mynte

Til buffeten vil der blive serveret friskbagt brød

Se menuen ude i venstre side
og vælg det som passer bedst til dit arrangement