Menu oversigt

I venstre side ser du en oversigt over alle menuer

Nytårsmenu

Forret

Cremet fiskesuppe
Serveret med hvidfisk, urter, kartoffelchips & grøn olie

Mellemret

Tigerrejer
Tigerrejer vendt i hvidløg, ananas chutney, sprød wonton og chili mayo

Hovedret

Tournedos af oksemørbrad
Hertil grillede springløg , airbags med rødbedestøv, cipolle borrettane løg,
kartoffelgratin og svampe/skalotteløg sauce.

Dessert

Chokolademousse
Chokolademousse a la after eight med marzipancrumble
& hvid chokoladesuppe med pebermynte

Hjemmebagt kransekage

Pr. person kr. 375,- v/min. 2 personer

Menuen bestilles på telefon 33 25 03 33 & 31 26 50 30
eller på mail info@kokkenscatering.dk

Maden skal afhentes den 31/12 mellem kl. 12-14 på adressen
Udførlig menubeskrivelse medfølger