Menu oversigt

I venstre side ser du en oversigt over alle menuer

Sommerbuffet

Fisk & Kød

Grillet jomfruhummer med hvidløg og persilleolie
Pebergravad fjordlaks med råmarineret fennikelsalat og dild
Rødtungeroulade med Nori-tang, krydderurtedressing og ørredrogn
Lufttørret Parmaskinke med artiskoksalat og trøffelolie
Tynde skiver af stegt kalkunbryst med reduceret honning/balsamico og ristede pinjekerner
Helstegt dansk kalvetyksteg med timiansky Asparges – ratatouille Puy –linser vendt med mild dijon, feta og tomater

Tilbehør

Sprøde grønne salater
Ristede nye kartofler
Udvalg af oste med oliven og radiser

Al det søde

Mørk chokoladekage med kold orangesauce og vanilleis
Jordbærtærte med rørt creme fraische og mynte Friske
frugter

Til buffeten vil der blive serveret friskbagt brød