Menu oversigt

I venstre side ser du en oversigt over alle menuer

Firmafrokost

Mandag:

1 fiskeforret + 2 x pålæg
Helstegt kalkunbryst m. gorgonzolasauce og hvedekerner m. perleløg
Kartoffelsalat m. rygeost og purløg,
Pastasalat m. ærter og tomatTirsdag:
1 fiskeforret + 2 x pålæg
Stegte nudler med friske grøntsager
Chilimarinerede svampe på rucola
Sprøde salater m. dressing
Oste

Onsdag:

1 fiskeforret + 2 x pålæg
Fisketærter med spinat og røget laks,
Marinerede kartofler m. agurk og dild,
Julesalat m. radiser, purløg, mangetout og bønnespirer

Torsdag:

1 fiskeforret + 2 x pålæg
Frikadeller m. stuvet spidskål og hvide kartofler
Spinattærte m. tomat og gedeost,
Sprøde grønne salater m. dressing,
Oste

Fredag:

1 fiskeforret + 2 x pålæg
”Lav selv” burgere med klassisk tilbehør
Coleslaw,
Tomatsalat m. salatløg og oliven
Kage

Der bliver serveret friskbagt brød (rug og blødt) hver dag Vi bestræber os på, at have vegetardag om tirsdagen og fiskedag om onsdagen.
Ring for nærmere prisopsætning