Menu oversigt

I venstre side ser du en oversigt over alle menuer

Den klassiske

Fisk & kød

Hvide sild med karrycremefraiche og æbler
Kryddersild med rødløg, kapers og dild
Stegte sild med dijon, krydderurter og løgringe
Gravad Norsk fjordlaks med sennepsdressing og friskbagt surbrød
Røget helleflynder med syltede urter og krydderurtecreme
Lun leverpostej med bacon og champignons
Røget landskinke med marinerede kartofler og purløg
Ribbenssteg med svesker og rødkål
Stegte lår og bryst af and med stuvet grønlangkål

Tilbehør

Udvalg af danske og franske oste med bladselleri og radiser

Dessert

Chokolade–hasselnøddekage med orangekompot og kanelcreme
Ris á la mande med syltede kirsebær og ristede mandelflager
Frugtkurv med nødder
Til buffeten vil der blive serveret friskbagt landbrød og rugbrød